Aangepaste levertijden tijdens de Sale

deBijenkorf.nl introduceert uitgebreid merkenaanbod zwangerschapskleding

15 August 2016

deBijenkorf.nl introduceert uitgebreid merkenaanbod zwangerschapskleding

Vanaf 15 augustus introduceert deBijenkorf.nl een uitgebreid assortiment zwangerschapscollecties. Mooie kleding is voor iedereen; ook voor de zwangere vrouw. Voor elke gelegenheid is er een outfit te vinden. Zo bestaan de collecties naast broeken en tops ook uit prachtige jurken.

Sinds begin augustus zijn er al enkele zwangerschapscollecties online te bestellen maar vanaf 15 augustus is er een nog veelzijdiger assortiment verkrijgbaar. De zwangerschapscollecties bestaan onder andere uit de merken Queen Mum, Love2Wait, Isabella Oliver, Panache, Seraphine en Noppies. Daarnaast zijn de merken Madderson en Tiffany Rose exclusief op deBijenkorf.nl verkrijgbaar.

Tevens kunnen de zwangerschapscollecties eenvoudig op de winkelvloer online besteld worden. De bestelling kan naar wens thuis worden afgeleverd of later worden opgehaald in één van de Bijenkorf filialen.

Alle bovengenoemde merken zijn online te bestellen op www.deBijenkorf.nl

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl