Uitleen

De Bijenkorf is een inspirerend en toonaangevend warenhuis en als organisatie altijd in beweging. De afdeling PR van de Bijenkorf kan jou informeren over actuele ontwikkelingen en is het aanspreekpunt voor alle persvragen. Om een afspraak te maken voor het lenen van producten kan je het aanvraagformulier invullen.

Lees voordat je de aanvraag verstuurt onze uitleenvoorwaarden+ door.

Voor fotoreportages in lifestyle magazines leent de Bijenkorf vanuit de Bijenkorf Amsterdam producten uit. Bij de afgebeelde producten moet worden vermeld dat ze bij de Bijenkorf te koop zijn (voorbeeld credits: Acne via de Bijenkorf).

De Bijenkorf leent geen goederen uit voor films, reclamespots en advertenties.

Het tijdschrift en de productie moeten passen bij de doelgroep en het imago van de Bijenkorf. Daarnaast is er per week slechts een beperkt aantal uur beschikbaar voor uitleen. Het is daarom raadzaam om minimaal een week voor de gewenste leendatum de aanvraag te versturen. Wij streven ernaar alle aanvragen binnen 1 werkdag na ontvangst te beoordelen en beantwoorden. Bij de bevestiging van de afspraak stuurt de Bijenkorf een lijst mee van merken die meewerken aan de uitleen van hun producten.

Let op: een aanvraag voor uitleen kan niet telefonisch geregeld worden. Voor vragen kunt u contact opnemen met [email protected]