Under Armour

Door de grenzen op te zoeken in het design en productieproces maakt het Amerikaanse sportmerk Under Armour items die comfortabeler zijn dan ooit en die je helpen het maximale uit jouw training te halen.
  • Home
  • arrow-small__rightUnder Armour

Under Armour

21 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
21 artikelen
21 van 21 gezien

Under Armour bij de Bijenkorf

De sportkleding van Under Armour is modern en functioneel tegelijkertijd. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide selectie Under Armour sportkleding voor heren en dames. Van fitness tot hardlopen tot yoga: Under Armour biedt de perfecte sportkleding voor jouw workout.

Over Under Armour

Under Armour is ooit begonnen met één T-shirt dat sporters een enorm voordeel opleverde. Inmiddels heeft Under Armour de wereld van sportkleding volledig veranderd. Het Amerikaanse sportmerk Under Armour is innovatief en modern tegelijkertijd. De damescollectie van Under Armour bevat sportkleding vervaardigd van ademende stoffen in allerlei pasteltinten. Deze stoffen zijn voorzien van een HeatGear technologie waarmee je koel en droog blijft. Ook de herencollectie van Under Armour bevat deze luxe technologie. De Under Armour T-shirts, trainingsbroeken en sweatshorts voor heren worden ontworpen in neutrale en opvallende kleuren. In het herenassortiment vind je ook stoere Under Armour broeken en stijlvolle Under Armour jassen die je warm houden tijdens de koude wintermaanden. Maak je oufit af met de comfortabele en moderne Under Armour schoenen voor heren. Voor Under Armour met korting, neem een kijkje in de Under Armour sale.