Winkels & Openingstijden
Klantenservice

M·A·C in de Bijenkorf Utrecht

M·A·C collectie in de Bijenkorf Utrecht

Bij de Bijenkorf Utrecht vind je een uitgebreid assortiment aan cosmeticaproducten van M·A·C. Foundations voor een perfect egale teint, blushes met een vederlichte textuur en de meest creatieve oogschaduw- en lippenstiftkleuren: M·A·C biedt alles wat je nodig hebt voor de perfecte make-up look.

Het toonaangevende cosmeticamerk M·A·C

M·A·C is het favoriete make-up merk van visagisten. Bij de grote fashion weeks over de hele wereld zetten de visagisten van M·A·C de trends en ook worden de M·A·C make-up producten veelvuldig gebruikt in editorials door de meest creatieve make-up artists. Maar natuurlijk kan je bij M·A·C ook terecht voor een zwarte mascara of een concealer om donkere kringen mee te verbergen.

Laat je adviseren over M·A·C make-up producten in Utrecht

De M·A·C make-up producten kan je natuurlijk online kopen. De afbeeldingen op onze website geven een duidelijk beeld van de kleur en textuur. Maar je weet pas echt of een make-up product geschikt is voor jouw huidtype als je het uitprobeert. Op de make-up afdeling van de Bijenkorf Utrecht kan je alle M·A·C producten testen. Schroom vooral niet om advies te vragen aan onze visagisten. Zo weet jij zeker dat jij met de juiste M·A·C make-up producten naar huis gaat.

M.A.C. Utrecht • de Bijenkorf Utrecht