Nike in de Bijenkorf Utrecht

Nike collectie in de Bijenkorf Utrecht

Ontdek het assortiment van Nike bij de Bijenkorf Utrecht. In ons filiaal in Utrecht kan je terecht voor de sportartikelen van Nike voor dames, heren en kinderen. Ben jij op zoek naar een paar sneakers, een ademende trainingslegging of praktische accessoires waarmee je het optimale uit je workout kan halen? Voor zowel performance wear als fashion zit je helemaal goed bij het legendarische sportmerk.

Nike schoenen in Utrecht

Bij de Bijenkorf Utrecht vind je de sportschoenen van Nike voor heren, dames en kinderen die verrijkt zijn met de meest geavanceerde technologieën. In het filiaal kan je de sportschoenen passen en krijg je deskundig advies van onze sales advisors. Naast sportschoenen biedt Nike ook een uitgebreid assortiment aan hippe sneakers, waaronder de iconische Air Max en Air Force modellen. Ben jij benieuwd of de sneaker die jij op het oog hebt op voorraad is in Utrecht? Dat kan je altijd even controleren op de productspecificatie pagina van jouw favoriete sneaker op onze website.

Ga voor de athleisure look met Nike

Over de jaren heen heeft Nike vele topatleten naar de overwinning geholpen. Maar de collectie van Nike is niet alleen geschikt voor de sportschool. Tegenwoordig kan je trainingsbroeken, sportleggings en sweatvesten ook naar alledaagse gelegenheden dragen. De athleisure look is namelijk een enorme trend. Mix en match er op los en combineer de modieuze sportkleding en accessoires van Nike op verschillende manieren.

Nike Utrecht • de Bijenkorf Utrecht