Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Pandora in de Bijenkorf Utrecht

Pandora in de Bijenkorf Utrecht

Op de sieradenafdeling in de Bijenkorf Utrecht vind je een uitgebreid assortiment aan ringen, oorbellen, armbanden en bedels van Pandora. De met de hand afgewerkte sieraden zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Van sterling zilver tot 14 karaats goud: voor iedere dame biedt Pandora een geschikt sieraad.

De Pandora bedelarmband in Utrecht

Iedere vrouw heeft een uniek verhaal te vertellen; een verzameling aan bijzondere momenten die haar maken tot wie ze is. Met de bedelarmbanden van Pandora kan je deze herinneringen altijd bij je dragen. Van symbolische hartjes en vlinders tot cartooneske robots en louter decoratieve bedels met stras: in de uitgebreide collectie aan bedels van Pandora bij de Bijenkorf Utrecht vind je vast een aantal ontwerpen die helemaal bij jouw persoonlijkheid passen.

De sieraden van Pandora zijn het perfecte cadeau

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor je vriendin, moeder of geliefde? Dan is er een grote kans dat je slaagt bij Pandora in Utrecht. Bezegel je jullie liefde met een mooie ring of maak je haar blij met een schitterend paar oorbellen? Ook de subtiele kettingen van Pandora vallen bij veel dames in de smaak. Laat het sieraad van Pandora prachtig inpakken door onze verkoopmedewerkers. Wat zal ze blij verrast zijn!

Pandora Utrecht • de Bijenkorf Utrecht