Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tommy Hilfiger in de Bijenkorf Utrecht

Tommy Hilfiger in de Bijenkorf Utrecht

Bij de Bijenkorf Utrecht vind je de preppy en sportieve mode van Tommy Hilfiger. Het merk kenmerkt zich door de American Classic Cool stijl. Polo’s met een net kraagje, klassieke cargoboeken, nette overhemden en college sweaters volgens de varsity stijl maken onderdeel uit van de collectie. De iconografie van de Amerikaanse vlag, waaronder de kleuren rood, blauw, wit en strepen en sterren, sieren de ontwerpen. Daarnaast worden ook invloeden van de laatste catwalktrends in de ontwerpen verwerkt.

Tommy Hilfiger voor dames, heren en kinderen in Utrecht

In het Bijenkorf filiaal Utrecht kan je terecht voor de damescollectie van Tommy Hilfiger en de Tommy Hilfiger herencollectie. Ook de allerkleinsten komen stijlvol voor de dag met de Tommy Hilfiger kinderkledingcollectie. Naast kleding biedt Tommy Hilfiger ook schoenen, tassen en luxe accessoires als horloges. De collectie is opgedeeld in meerder lijnen, waaronder de klassieke Tommy Hilfiger lijn en de jeugdige variant Tommy Jeans. De Tommy Hilfiger sportcollectie vind je bij de lijn Tommy Sport.

Over het merk Tommy Hilfiger

Van jongs af aan was het Tommy Hilfiger’s droom om een moderne draai te geven aan de klassieke preppy look. In 1985 richtte Tommy Hilfiger zijn eigen merk op. Het begon met een mannencollectie, maar binnen korte tijd groeide het gelijknamige merk uit tot een lifestyle imperium. Vandaag de dag blijft Tommy Hilfiger innoveren, zonder de moderne preppy stijl uit het oog te verliezen.

Tommy Hilfiger Utrecht • de Bijenkorf Utrecht