Nieuwe klant

Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Vaderdagweekend de Bijenkorf Amsterdam

Vaderdagweekend Amsterdam

Vier Vaderdag op een bijzondere manier samen met je vader bij de Bijenkorf tijdens het Vaderdagweekend. Ontdek hier wat er te doen is in de Bijenkorf Amsterdam en laat je inspireren door verschillende cadeautips.

Zo vader, zo zoon Burgermenu

Speciaal voor alle vaders en hun kinderen is er tijdens het Vaderdagweekend, het ‘zo vader zo zoon burgermenu’. Met voor de vaders een hamburger met frites en een grote Coca-Cola voor 17,50 en voor de kinderen een mini hamburger met frites en een kleine Coca-Cola voor 7,50. Kom samen genieten van de aanbieding op 15, 16 of 17 juni.

Acqua di Parma Kalligraferen

Onze kalligrafeer artiest staat op 16 juni klaar om jouw Vaderdag cadeau echt uniek te maken. Personaliseer je cadeau door het te laten kalligraferen en ontvang er een prachtige kaart bij van het cosmeticamerk Acqua di Parma.

Bekijk het aanbod

Gucci Guilty Absolute Barbershop

Voor de echte man: de Gucci Guilty Absolute Beard Oil, ontwikkeld om het gezichtshaar te verzachten en tegelijkertijd de huid te voeden. Kom langs voor een baard touch-up bij de pop-up Gucci Barber Shop en laat jouw baard verzorgen op 15, 16 of 17 juni. Het product is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Bekijk het product

Van Lier Personaliseren

Draagt jouw vader graag Van Lier? Speciaal tijdens Vaderdag: het kosteloos laten personaliseren van Van Lier schoenen. 17 juni van 12.00 – 18.00 uur op de Herenschoenen afdeling.

Bekijk het aanbod

Yves Saint Laurent Graveren

Yves Saint Laurent nodigt je uit om bij aankoop van een Y homme geur, deze persoonlijk te laten graveren met een uniek cadeau als resultaat. Kom langs op 16 en 17 juni op de Cosmetica & Geuren afdeling.

Bekijk het aanbod

Moleskine Demonstratie

Kom naar de demonstratie en uitleg van een Moleskine specialist over de Moleskine pen+ ellipse, een digitale pen waarmee alle aantekeningen direct in je smartphone of tablet terechtkomen. 16 juni van 10.00 – 18.00 uur en 17 juni van 11.00 – 19.00 uur op de Boeken afdeling.

Bekijk het aanbod

Creed Fragrance Experience

Ga mee met Creed op een zintuiglijke ontdekkingsreis en ontdek de pure ingrediënten uit het nieuwste parfum Viking. 16 en 17 juni op de Cosmetica & Geuren afdeling.

Bekijk het product

Tasting experience CHANEL

Ter ere van de lancering van het nieuwe parfum voor mannen van CHANEL bieden wij u een tasting experience aan van het parfum. Ervaar de nieuwe compositie met een onderscheidend karakter. Een mannenparfum met de krachtige nuances van Nieuw-Caledonisch sandelhout. Ontdek de geur op de Cosmetica & Geuren afdeling tussen 4 en 17 juni.

Bekijk het product

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl