Nieuwe klant

Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Vaderdagweekend de Bijenkorf Maastricht

Vaderdagweekend Maastricht

Vier Vaderdag op een bijzondere manier samen met je vader bij de Bijenkorf tijdens het Vaderdagweekend. Ontdek hier wat er te doen is de Bijenkorf Maastricht en laat je inspireren door verschillende cadeautips.

Van Bommel Captain Floris
Vaderdag spel

Achter het scherm, in de speciale spelkast, staat één paar limited edition ‘Captain Floris’-sneakers. Het doel van het spel is om tijd te verdienen, tijd die je na het spel krijgt om de buitenaards mooie sneakers te bewonderen. Na het spel zal het scherm namelijk volledig doorzichtig worden. Op 16 en 17 juni op de Herenschoenen afdeling.

Zo vader, zo zoon Burgermenu

Speciaal voor alle vaders en hun kinderen is er tijdens het Vaderdagweekend, het ‘zo vader zo zoon burgermenu’. Met voor de vaders een hamburger met frites en een grote Coca-Cola voor 17,50 en voor de kinderen een mini hamburger met frites en een kleine Coca-Cola voor 7,50. Kom samen genieten van de aanbieding op 15, 16 of 17 juni.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl