Nieuwe klant

Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Vaderdagweekend de Bijenkorf Rotterdam

Vaderdagweekend Rotterdam

Vier Vaderdag op een bijzondere manier samen met je vader bij de Bijenkorf tijdens het Vaderdagweekend. Ontdek hier wat er te doen is in de Bijenkorf Rotterdam en laat je inspireren door verschillende cadeautips.

SELECTED Styling advies

De style experts van SELECTED staan klaar om jouw vader persoonlijk stijladvies te geven. Na het advies en samenstellen van een outfit, ontvang je bij elke aankoop van het merk een mooie gift. 16 en 17 juni van 12.00 - 17.00 uur.

Bekijk het aanbod

FALKE Personaliseren

Maak je cadeau persoonlijker met geborduurde initialen. Deze service is kosteloos en inclusief een cadeauverpakking bij aankoop van twee paar FALKE sokken. 13, 14, 16 t/m 18 juni van 10.00 – 19.00 uur en 15 juni 10.00 – 21.00 uur.

Bekijk het aanbod

Secrid Personaliseren

Het Secrid team is tijdens het Vaderdagweekend aanwezig om jou de mogelijkheid te bieden om een Secrid portemonnee te personaliseren door middel van een lasergravure. Binnen enkele seconden creëert deze verfijnde techniek een permanente boodschap op de aluminium Cardprotector. Op 16 juni op de Accessoires afdeling.

Bekijk het aanbod

Tasting experience CHANEL

Ter ere van de lancering van het nieuwe parfum voor mannen van CHANEL bieden wij u een tasting experience aan van het parfum. Ervaar de nieuwe compositie met een onderscheidend karakter. Een mannenparfum met de krachtige nuances van Nieuw-Caledonisch sandelhout. Ontdek de geur op de Cosmetica & Geuren afdeling tussen 4 en 17 juni.

Bekijk het product

Zo vader, zo zoon Burgermenu

Speciaal voor alle vaders en hun kinderen is er tijdens het Vaderdagweekend, het ‘zo vader zo zoon burgermenu’. Met voor de vaders een hamburger met frites en een grote Coca-Cola voor 17,50 en voor de kinderen een mini hamburger met frites en een kleine Coca-Cola voor 7,50. Kom samen genieten van de aanbieding op 15, 16 of 17 juni.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl