Valentino Garavani

In de modewereld kent iedereen de naam Valentino Garavani. Het huis staat bekend om sensationele creaties, kenmerkend door savoir-faire couture.

Valentino Garavani herenmode

'Basics die in iedere haute couture garderobe thuishoren', omschrijft de herenmode collectie van Maison Valentino

Valentino Garavani herenschoenen

Vind zowel hoge als lage varianten in de herenschoenen collectie van Valentino Garavani, veelal te herkennen aan de iconische rockstud details en het Toile Iconographe patroon

Valentino Garavani bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf vind je naast betoverende damesgeuren van Valentino Garavani de Valentino Garavani herenlijn. De herenlijn bestaat uit de ready-to-wear collectie en een groot aanbod aan schoenen en Valentino Garavani accessoires en Valentino Garavani parfums voor modebewuste mannen zoals de gewilde geur Valentino Uomo Intense. Razend populair zijn de Valentino Garavani sneakers die opvallend zijn in design en stijl. Je liefde voor het merk Valentino laat je echt zien door een kledingstuk van Valentino te kiezen met hun logo VLTN. Logo’s zijn weer helemaal on trend en mogen gezien worden!

Valentino Garavani

Valentino Garavani startte het Italiaanse merk in 1960 en profileerde zich in die tijd als een echt haute couture modehuis. Het merk werd in die tijd bekend door de rode jurken; deze opvallende kleur rood wordt nu veelal ‘Valentino red’ genoemd. Momenteel voert het modehuis een accessoirelijn vernoemd naar de oprichter Valentino Garavino. Deze lijn heeft schoenen, leren tassen, zonnebrillen, sjaals, dassen en parfums in de collectie. Één van de populairste items van het Italiaanse modehuis is de Valentino Garavani Rockrunner. Het moderne schoeisel mag zich de best verkochte Valentino Garavani sneaker noemen. De Rockrunner kenmerkt zich door de studs op de hiel en de tijdloze camouflageprint. Een echte klassieker voor modebewuste heren. Valentino met korting vind je in de Valentino Sale.