VAN LIER

Al meer dan 200 jaar focust dit familiebedrijf zich op één merk en één product. De kwaliteit is altijd gebleven, maar op het gebied van product- en materiaalkennis blijft VAN LIER zich ontwikkelen met hedendaagse technieken.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightVan Lier

Van Lier voor heren bij de Bijenkorf

VAN LIER ontwerpt vandaag de schoen van morgen. Al sinds 1815 weet het uit Loon op Zand afkomstige familiebedrijf de meest gewaardeerde schoenen te ontwerpen. Het is in die tijd dat de familie van Lier begon en vandaag de dag weet het schoenenmerk zich nog steeds te onderscheiden van de concurrenten. Hoe? Door elke schoen – maar ook accessoires zoals riemen en tassen – te voorzien van het beste leer.

Unieke VAN LIER schoenen van over de hele wereld

In het aanbod van VAN LIER voor heren zijn prachtige schoenen verkrijgbaar. Zo kan er uiteraard worden gekozen voor veterschoenen in de klassieke kleuren bruin, zwart en blauw. Echter, ook sneakers weet VAN LIER op een unieke manier te ontwerpen. Uit alle delen van de wereld – onder andere Frankrijk, Engeland en Italië – worden namelijk de fijnste materialen gehaald, om zo schoenen tot stand te brengen in de meest bijzondere en uiteenlopende ontwerpen.

Een bijzonder accessoire voor een complete look

Om je look helemaal compleet te maken zijn niet alleen de VAN LIER schoenen verkrijgbaar bij de Bijenkorf, maar kan er ook worden gekozen voor bijzondere accessoires. Zo zijn er onder andere een groot aantal riemen verkrijgbaar gemaakt van diverse materialen. Zo vind je binnen de VAN LIER accessoires voor heren onder andere een klassieke leren riem, maar ook exemplaar van suède.