Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Vanilia

Vanilia ontwerpt en produceert haar luxe dameskleding met hoogwaardige stofkwaliteiten voor een optimaal draagcomfort. Ontdek de samensmelting van comfortabele functionaliteiten en moderne luxe in ieder ontwerp.

Vanilia

112 artikelen
Filter & sorteer
112 artikelen

Vanilia bij de Bijenkorf

Alle collecties van Vanilia worden ontwikkeld in het hoofdkantoor in Nederland en geproduceerd in hun eigen atelier. Zo waarborgt het merk de kwaliteit van de kleding en zorgen ze voor de beste arbeidsomstandigheden. De liefde voor het modevak komt met iedere collectie weer tot uiting met goede pasvormen, stofkeuze en een geraffineerde afwerking. Vanilia staat voor elegante en veelzijdige damesmode, geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Neem een kijkje tussen de prachtige collectie met zomer- en winterjassen, tops, t-shirts, pantalons, rokken, jurkjes en Vanilia sale.

De duurzame visie achter Vanilia

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Vanilia en dat blijkt uit verschillende keuzes die het merk maakt. Het is een unicum dat een bedrijf een eigen fabriek heeft. Zo heeft Vanilia de controle elk kledingstuk wat wordt geproduceerd en dit zorgt voor saamhorigheid onder de werknemers van het merk. Daarnaast is het distributiecentrum van Nederland naar Italië verplaatst waarmee duizenden kilometers met de vrachtwagen naar het atelier in Turkije worden bespaard.

De stoffen die worden gebruikt voor alle collecties zijn met zorg uitgekozen en gaan lang mee. De reststoffen die overblijven na de productie worden niet zomaar weggegooid, deze worden hergebruikt in de vorm van transportzakken. Zo wordt het plastic-gebruik ook beperkt wat er voor zorgt dat het bedrijf een lagere ecologische voetafdruk heeft.

Modecollecties van Vanilia

Door elke collectie van dit merk loopt een rode draad die alle stukken met elkaar verbindt. Elke collectie bevat een range aan kleuren die elkaar complementeren. Ook is een variëteit aan silhouetten geschikt voor verschillende gelegenheden.
Jurken van Vanilia zijn er voor iedere gelegenheid. Voor een elegante gelegenheid slaag je hier ongetwijfeld een Little Black Dress en voor een dagelijkse look kom je goed voor de dag in een comfy tuniekjurk.

De tops van Vanilia zijn zowel strak gestroomlijnd als ultra vrouwelijk. Boothalzen geven vele tops een Parijs-chic gevoel en in combinatie met een elegante pantalon is het een perfecte look voor op kantoor. Een losvallende top staat fantastisch in combinatie met een jeans en sneakers.

Broeken van Vanilia geven iedere outfit een nonchalant chic touch. Een broek met persplooien en elastische band is zakelijk te combineren met een blouse en hakken, maar doet het ook fantastisch met minimalistische sneakers en een denim top. Ook chino’s en perfecte jeans zijn hier te vinden.