Vedder & Vedder

Gepersonaliseerde sieraden van hoogwaardige kwaliteit; daaruit bestaat de collectie van Vedder & Vedder in een notendop. Alle sieraden worden met liefde ontworpen en handgemaakt door inhouse goudsmeden vanuit eigen atelier in Amsterdam.
  • Home
  • arrow-small__rightVedder & Vedder

Vedder & Vedder

1 artikelen
  • Fijne kettingen
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

Vedder & Vedder bij de Bijenkorf

Door een behoefte aan gepersonaliseerde sieraden, eindeloze creativiteit en een passie voor creëren, hebben Anne en Esther het merk Vedder & Vedder opgericht. De filosofie van het Amsterdamse merk is het bedenken en ontwerpen van sieraden die een persoonlijk verhaal vertellen. Alle sieraden van Vedder & Vedder zijn met de hand gemaakt en gepersonaliseerd in hun eigen atelier.

Van minimalistische letter ringen tot aan subtiele kettingen

De collectie van Vedder & Vedder bestaat uit minimalistische en subtiele sieraden vervaardigd van hoogwaardige materialen. Zo vind je veelvuldig gouden sieraden die met liefde gemaakt zijn door inhouse goudsmeden. Daarnaast staat Vedder & Vedder bekend om personalisatie. In de collectie vind je daarom een breed aanbod aan Vedder & Vedder ringen met letters; een perfect cadeau om jouw beste vriendin mee te verrassen. Ontdek de unieke Vedder & Vedder sieraden binnenkort online bij de Bijenkorf.