Veja

Veja is een sneakermerk opgericht door twee Franse sneakerliefhebbers die duurzaamheid voorop stellen. Zowel mannen als vrouwen en kinderen kunnen zich vinden in de minimalistische look van de duurzame sneakers, tassen en accessoires. Een deel van de collectie van Veja is vegan.
  • Home
  • arrow-small__rightVeja

Veja

37 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
37 artikelen
37 van 37 gezien

Veja bij de Bijenkorf

Veja ontwerpt sneakers voor dames, heren en kinderen. De damessneakers van Veja worden veelal ontwerpen in het wit of beige. Bekende modellen, zoals de V-10 en de V-12 herensneakers van Veja zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Elke sneaker van Veja geeft je outfit een stijlvolle, casual look. Draag een paar Veja sneakers bij een jeans of kies voor contrast met een zwarte of lichtgrijze pantalon.

Veja Vegan schoenen

Veja heeft een sterke focus op transparantie, eerlijke handel en sociale en ecologische verantwoordelijkheid. Het Franse sneakermerk werkt nauw samen met de fabriek die hun sneakers produceert om de beste werkmethoden te kunnen toepassen. Bij de Bijenkorf vind je onder andere de bekende V-10, V-12 en de Veja X Lemaire-collecties. Als vegan ben je bij Veja aan het juiste adres. Veja heeft een speciale collectie met sneakers zonder het gebruik van dierlijke materialen.

Shop Veja met korting in de Veja Sale.