Veloretti

De kinderfietsen van Veloretti zijn met de grootste zorg ontworpen in Amsterdam en handgemaakt in Europa. De Bijenkorf biedt zowel de Veloretti mini als de Veloretti maxi in diverse vrolijke kleuren.

Veloretti

15 artikelen
  • Fietsen
  • Kinderhelmen
  • Loopfietsen
Filter & sorteer
15 artikelen
15 van 15 gezien

Veloretti bij de Bijenkorf

Veloretti is een fietsenmerk van eigen bodem: de fietsen worden ontworpen in Amsterdam en vervolgens handgemaakt in Europa. Bij Veloretti vind je fietsen die met serieus vakmanschap zijn vervaardigd. In de online shop van de Bijenkorf kun je terecht voor de Veloretti kinderfietsen & loopwagens voor kids van 1,5 tot aan 5 jaar.

De Veloretti mini en maxi kinderfietsen

De Veloretti mini is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Kids vanaf 2 jaar kunnen met de Veloretti mini loopfietsen hun allereerste fietsavontuur aangaan. De onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit doch lichtgewicht materialen, waardoor kinderen goed hun balans en coördinatie op de loopfiets kunnen oefenen. Voor extra steun en veiligheid zijn er speciaal schokabsorberende bumpers op de zijkant van de handgrepen aangebracht. Is de tijd eindelijk aangebroken voor jouw kleine om over te stappen van de loopfiets naar een fiets met trappers? Tijd voor de Veloretti maxi! De Veloretti maxi kinderfietsen zijn geschikt voor kids van 4 tot 6 jaar en beschikken over een terugtraprem, een handrem en een setje trainingswielen.

Veloretti kinderfietsen in vrolijke kleuren

Met de fietsen van Veloretti ontdekt jouw kind de wereld in stijl. Niet geheel onbelangrijk om te vermelden: de Veloretti kinderfietsen zijn in onze webshop verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren. Wat is de favoriete kleur van jouw zoontje en/of dochtertje? Verras jouw kind met een groene Veloretti kinderfiets, een roze Veloretti kinderfiets, met een rood of een lichtblauw exemplaar: met een uitgebreide keuze aan leuke kleurtjes zit er ongetwijfeld een mooi exemplaar voor jouw kind bij.