Unieke plattegrond getekend door Piet Paris

Ontdek de vernieuwde Bijenkorf in Amsterdam

Ter ere van de vernieuwde de Bijenkorf Amsterdam heeft Piet Paris een unieke plattegrond van het filiaal getekend. Hiermee vind je jouw weg door ons prachtige warenhuis.

Al sinds 1870 is de Bijenkorf een echt Nederlands icoon in de binnenstad van Amsterdam. Ons warenhuis biedt van oudsher een ruim aanbod internationale en lokale merken, spraakmakende evenementen en diverse premium services.

De afgelopen tijd hebben we volop verbouwd en nog meer toonaangevende merken aan ons assortiment toegevoegd. Er is veel veranderd, maar tegelijkertijd natuurlijk ook veel hetzelfde gebleven in jouw vertrouwde warenhuis. We helpen je dan ook graag opnieuw de weg te vinden in de Bijenkorf Amsterdam.

Leuke weetjes over de Bijenkorf Amsterdam

  • De Bijenkorf Amsterdam is in 1870 opgericht door Simon Philip Goudsmit als fourniturenwinkel op de Nieuwendijk. In 1914 opent het pand aan de Dam dat we nu allemaal kennen.
  • In de afgelopen twee jaar is 21.000 m2 van de 22.000 m2 winkelruimte vernieuwd of veranderd.
  • De 1.000 nieuwe ledspots op de parterre zorgen voor een enorme reductie van energieverbruik.
  • Het torentje op de Bijenkorf is sinds 2015 in gebruik als atelier. Lees meer over Room on the roof.
  • Wist je dat je met een ShippingPlus-abonnement voor slechts 9,95 per jaar onbeperkt kunt bestellen op deBijenkorf.nl en je bestelling in een filiaal van de Bijenkorf kunt laten leveren? Lees meer over onze Click & collect-service.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl