Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Veuve Clicquot

Veuve Clicquot is opgericht in 1772 en is sindsdien één van de grootste champagnehuizen. Met het persoonlijke karakter en de luxe smaak is het merk wereldwijd gerenommeerd voor zijn (vintage) champagnes.

Veuve Clicquot

13 artikelen
Filter & sorteer
13 artikelen
13 van 13 gezien

Veuve Clicquot bij de Bijenkorf

Vier een feestelijk moment met de collectie luxe champagne van Veuve Clicquot. Het Franse merk staat bekend om champagne met een perfecte balans tussen finesse en volle kracht. De Veuve Clicquot Grande Dame 2006 is voorzien van een bijzonder ontwerp. De pikzwarte fles met luipaardprint op het etiket werd in samenwerking met ontwerper Charlotte Olympia gemaakt. De champagne bestaat uit 53% Pinot Noir en 47% Chardonnay. Verassend is dat deze stoere fles elegante noten bevat. Schenk de fles in luxe champagneglazen en proef de noten van frisse citrus en witte bloemen.

Over Veuve Clicquot

De champagne van Veuve Clicquot is al meer dan 200 jaar een begrip in Frankrijk. Het was het eerste champagnemerk ter wereld waar een vrouw aan het roer stond. Madame Clicquot maakte het champagnemerk wereldberoemd. Zo bedacht Clicquot de allereerste mix van rosé-champagne. De ‘Grande Dame de Champagne’, een van de bekendste dranken van Veuve Clicquot, werd naar haar vernoemd. Vandaag de dag is de Grande Dame champagne nog steeds de meest geliefde champagne van Veuve Clicquot.