Victorinox

Producten van Victorinox drukken in alle opzichten Zwitserse precisie uit. De koffers en rugzakken zijn ontwikkeld in de Zwitserse Alpen en zijn perfect voor dagelijkse avonturen. Met iconische ontwerpen biedt Victorinox hoogwaardige kwaliteit.

Victorinox

110 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
  • 110 artikelen
48 van 110 gezien

Victorinox bij de Bijenkorf

Victorinox: het bedrijf dat bekend staat om het originele Zwitserse zakmes. Het Zwitserse merk is opgericht in 1884 en heeft functionaliteit, kwaliteit en een fraai vormgegeven design hoog in het vaandel staan. Naast de welbekende zakmessen biedt Victorinox ook reisaccessoires, koffers en tassen, vervaardigd uit de hoogste kwaliteit materialen.

Victorinox zakmessen, reiskoffers en tassen

Uiteraard vind je de iconische Victorinox zakmessen ook in de online wereld van de Bijenkorf. Er is weinig wat deze messen niet aankunnen: nagels vijlen, kurken trekken, schoevendraaien, flessen openen en nog zoveel meer. Met de zakmessen van Victorinox kun je elk avontuur aan. Ook vind je bij ons een ruim assortiment aan Victorinox koffers en tassen. Of je nu op een korte businesstrip gaat of juist op een lange zomervakantie, voor elke bestemming biedt Victorinox een geschikte koffer. Ook de tassen van Victorinox komen in uiteenlopende ontwerpen: van rugtas tot laptoptas. Op de reisproducten van Victorinox kun je rekenen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl