Vilebrequin

Vilebrequin is sinds de jaren '70 gespecialiseerd in het maken van luxe en stijlvolle zwemkleding. Kwaliteit, comfort en originaliteit zijn de redenen waarom modeliefhebbers Vilebrequin al veertig jaar waarderen. Naast badkleding heeft het merk nu ook ready-to-wear kleding.

Vilebrequin

30 artikelen
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
  • 30 artikelen
30 van 30 gezien

Vilebrequin bij de Bijenkorf

Vilebrequin neemt je dit seizoen mee op een tour langs de meest idyllische badplaatsen. Van St-Tropez tot Saint-Barth, Miami, Sydney en Mykonos: iedere bestemming inspireert tot fantasierijke details, vrolijke prints en lyrische intermezzo’s. Kies bijvoorbeeld voor een zwembroek met schildpadden, sterren of kwallen. De zwembroeken van Vilebrequin zijn er zowel voor heren als voor kinderen. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de sportieve shirts van Vilebrequin met humoristische teksten. Ideaal voor boven de zwembroek!

Het vader zoon concept van Vilebrequin

Vilebrequin erkent de jeugdige energie van de Vilebrequin man en de waarde die hij hecht aan zijn gezin. Daarom lanceerde Vilebrequin in 1995 het vader zoon concept. Dit houdt in dat er voor zowel heren als kinderen dezelfde zwembroek dessins verkrijgbaar zijn. Neem snel een kijkje bij de Vilebrequin herenzwembroeken en de Vilebrequin kinderzwembroeken en kies een matchend paar uit voor jullie allebei!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl