Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Vilebrequin

Vilebrequin is sinds de jaren '70 gespecialiseerd in het maken van luxe en stijlvolle zwemkleding. Kwaliteit, comfort en originaliteit zijn de redenen waarom modeliefhebbers Vilebrequin al veertig jaar waarderen. Naast badkleding heeft het merk nu ook ready-to-wear kleding.

Vilebrequin

20 artikelen
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
20 artikelen
20 van 20 gezien

Vilebrequin bij de Bijenkorf

Vilebrequin neemt je dit seizoen mee op een tour langs de meest idyllische badplaatsen. Van St-Tropez tot Saint-Barth, Miami, Sydney en Mykonos: iedere bestemming inspireert tot fantasierijke details, vrolijke prints en lyrische intermezzo’s. Kies bijvoorbeeld voor een zwembroek met schildpadden, sterren of kwallen. De zwembroeken van Vilebrequin zijn er zowel voor heren als voor kinderen. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de sportieve shirts van Vilebrequin met humoristische teksten. Ideaal voor boven de zwembroek!

Het vader zoon concept van Vilebrequin

Vilebrequin erkent de jeugdige energie van de Vilebrequin man en de waarde die hij hecht aan zijn gezin. Daarom lanceerde Vilebrequin in 1995 het vader zoon concept. Dit houdt in dat er voor zowel heren als kinderen dezelfde zwembroek dessins verkrijgbaar zijn. Neem snel een kijkje bij de Vilebrequin herenzwembroeken en de Vilebrequin kinderzwembroeken en kies een matchend paar uit voor jullie allebei!