Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch combineren traditionele ambachtskunst met de moderne levensstijl uit de Europese cultuur. Dit resulteert in collecties van mooi serviesgoed; speciaal geselecteerde materialen en fraaie vormen.

Villeroy & Boch

1.197 artikelen
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
1.197 artikelen

Villeroy & Boch bij de Bijenkorf

Villeroy & Boch begon in 1748 als pottenbakkerij in het dorp Audun-Le-Tiche, en vandaag de dag staat het merk al meer dan 270 jaar bekend om hun traditionele ambacht, tijdloze en innovatieve designs en hoogwaardige kwaliteit. Bij de Bijenkorf vind je de mooiste items van Villeroy & Boch voor op tafel, zoals elegant servies en bestek, en de mooiste woonaccessoires om je huis mee te verfraaien. Ontdek ook het Villeroy & Boch kerst assortiment, met alles – van Villeroy & Boch kerstservies tot kerstdecoratie – voor deze magische tijd van het jaar!

Alles voor op tafel: Villeroy & Boch servies en bestek

Bij de Bijenkorf vind je alles voor een compleet gedekte tafel van Villeroy & Boch. Zo is er een enorme keuze Villeroy & Boch servies, van elegant en tijdloos servies – zoals het verfijnde witte servies uit de Artesano collectie – tot de meest eye-catching designs – zoals het unieke golfvormige servies uit de Villeroy & Boch NewWave collectie. Maak je uitzet compleet met het Villeroy & Boch bestek; dit stijlvol ontworpen bestek is uiterst functioneel, van kwalitatief roestvrij staal, en is verkrijgbaar in sets van 20 tot wel 68 stuks.

Waar komt Villeroy & Boch vandaan?

Villeroy & Boch begon in 1748 in het dorpje Audun-le-Tiche in Lotharingen, waar François Boch met zijn drie zoons een pottenbakkerij begon. Later opende Jean-François Boch een fabriek in Mettlach, Duitsland – waar het hoofdkantoor nog steeds zit – en fuseerde hij met de aardwerkproducent Nicolas Villeroy. Ontdek het assortiment, en kijk ook in de Villeroy & Boch outlet.

Welke Villeroy & Boch collecties zijn er?

Ontdek de Villeroy & Boch collecties; zoals het Villeroy & Boch Piemont bestek, de subtiele ontwerpen van de Villeroy & Boch Artesano servies en glaswerk collectie, de bijzondere blikvangers in de Villeroy & Boch Manufacture Rock of NewWave collecties, en tussen het Villeroy & Boch kerstservies vind je de leuke Villeroy & Boch Toy’s Delight collectie.