Vingino

Bij Vingino zijn ze dol op denim en dat resulteert in kwalitatief hoogwaardige jeans en kleding waarin alle kinderen er cool en zelfverzekerd uitzien. De denimcollecties met Italiaanse en vintage invloeden zijn zeer populair onder kinderen.
  • Home
  • arrow-small__rightVingino

Vingino

213 artikelen
Filter & sorteer
213 artikelen

Vingino bij de Bijenkorf

Vingino is een iconisch modelabel voor kinderen. Zowel jongens als meisjes kunnen er terecht voor stoere en moderne items, die je herkent aan hun hoge kwaliteit en opvallende ontwerpen. Daarnaast zijn kledingstukken als broeken, sweaters en t-shirts voorzien van speelse details als stoere prints en het Vingino-logo. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid aanbod Vingino kleding.

Ontdek het uitgebreide Vingino-assortiment in onze online shop

Jongens en meisjes kunnen in onze online shop terecht voor een uitgebreid Vingino-assortiment. Zo vind je onder andere stoere Vingino jeans voor kinderen, tops en t-shirts van Vingino voor kinderen en hippe Vingino broeken voor kinderen. Ook biedt Vingino een breed aanbod Vingino truien en vesten voor kinderen. Met deze items creëer je in een handomdraai een opvallende en coole outfit.