Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Vintage

Met vintage koop je niet alleen een uniek kledingstuk of een mooie accessoire, je verlengt ook de levensduur van het product. Dit bespaart grondstoffen, energie en afval van een nieuw product én zorgt voor een groene toekomst.

Vintage

39 artikelen
Filter & sorteer
39 artikelen
39 van 39 gezien

Vintage bij de Bijenkorf

Vintage kleding, accessoires en schoenen: de mooiste vintage items voor dames vind je in het online warenhuis van de Bijenkorf. Van alle items is slechts één exemplaar verkrijgbaar, wat ieder stuk uniek maakt. Ga je voor een vintage jas, pre-owned tas of scoor je jouw nieuwe favoriete schoenen?

Vintage merkkleding en accessoires

Naast de reguliere collectie vol met de laatste mode, kun je nu ook de mooiste vintage kleding, schoenen en tassen shoppen in het online warenhuis van de Bijenkorf. De stuk voor stuk unieke items zijn classics die een grote toevoeging zijn voor je garderobe. Daarnaast zijn veel pre-owned kledingstukken en vintage tassen tot op de dag van vandaag te vinden in de collecties van het merk. Je scoort dus de mooiste parels van jouw favoriete designers zoals Chanel, Balenciaga en Acne Studios voor een fijne prijs. Wat wordt jouw nieuwste aanwinst?

Vintage en duurzaamheid

De mooiste vintage schoenen, tassen en kledingstukken koop je nu in het online warenhuis van de Bijenkorf. In het uitgebreide assortiment vind je de mooiste pre-owned items waarmee je een unieke twist geeft aan iedere look. Naast het feit dat een vintage item one of a kind is, is het kopen van vintage kleding ook beter voor het milieu. Door bewuster te kopen en te investeren in sublieme tweedehands items, worden er geen nieuwe grondstoffen gebruikt en dat is goed voor het milieu.