Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Wesco

Wesco maakt opbergers en afvalbakken van hoog kwalitatief plaatstaal. De robuuste ontwerpen komen in verschillende kleuren en formaten. Van deze tijdloze designs voor in jouw huishouden kan je nog lang genieten.

Wesco

57 artikelen
Filter & sorteer
57 artikelen

Wesco bij de Bijenkorf

In het assortiment van Wesco vind je high-end en functionele items. De producten zijn ontworpen met een retro design en verkrijgbaar in prachtige kleuren, waaronder (mint)groen, grijs, zwart en rood. Bovendien worden de artikelen vervaardigd van roestvrij staal, zodat je extra lang van de items kan genieten. Ontdek de collectie bij de Bijenkorf met onder andere handige opbergartikelen, moderne keukenaccessoires en stijlvolle Wesco prullenbakken. Huishouden wordt met Wesco nog leuker!

Uitgebreid assortiment van Wesco

Laat in je interieur verschillende items met hetzelfde design van Wesco terugkomen, of combineer producten met verschillende kleuren. Ook afval scheiden is nog nooit zo makkelijk gegaan met de prullenbakken van Wesco. De Kickmaster en Kickboy hebben een retro ontwerp, waardoor je interieur er ook nog eens leuker uit gaat zien. Je spullen kun je opbergen in een van de opbergers van Wesco. Van brood- en koektrommels tot voorraadpotjes in lieflijke kleuren: je wordt er hebberig van!