Winkels & Openingstijden
Klantenservice

alleen bij de Bijenkorf Whistles

Met een focus op mooie afwerking, premium stoffen en vooraanstaande designs is Whistles het adres voor tijdloze stukken. In de collectie vind je dan ook essentiële items voor je garderobe.

Whistles

610 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
610 artikelen

Whistles bij de Bijenkorf

Eigentijds, klassiek en comfortabel: dat zijn de juiste woorden waar je modemerk Whistles mee omschrijft. Het modemerk is in Londen ontworpen door Lucille Lewin. Geïnspireerd door de geschiedenis, schone kunst en cultuur ontwerpt Lewis graag een individuele stijl voor de zelfverzekerde en onafhankelijke vrouw. Dit doet ze door haar eigen ontwerpen te combineren met andere topdesignerkleding. Het resultaat? Een damescollectie met een breed kleurenthema en in-het-oog-springende dessins.

Whistles mode voor iedere gelegenheid

In de Whistles damescollectie heb je de keuze uit stijlvolle mix-en-match-stukken. Denk bijvoorbeeld aan elegante pantalons en blouses die uitermate geschikt zijn voor naar het kantoor. Tegelijkertijd biedt de collectie in-het-oog-springende Whistles jurken voor een feestelijke gelegenheid. Maak je outfit compleet met een lederen Whistles tas en een bijpassende portemonnee. En niet te vergeten Whistles schoenen, waaronder sandalettes of laarsjes.