Wijn Boutique

De Wijn Boutique is een plek waar je je kunt laten inspireren, de trends op het gebied van wijnen kunt volgen, prachtige cadeau ideeën kunt opdoen en waar je altijd even kunt uitrusten tijdens of na het winkelen onder het genot van een wijntje.

wijnadvies

De ruim opgezette Wijn Boutique nodigt uit om rustig langs alle schappen te lopen en alle wijnen, glazen en accessoires op je in te laten werken. Elk weekend is er een bedreven gastvrouw of vinoloog aanwezig om je te verrassen met haar wijnkennis en bijpassende spijzen, op maat gemaakt advies en antwoorden op al je vragen. De dames worden geholpen door een tablet waar je via een reeks vragen wordt geleid naar de perfecte wijn bij je gerecht: een (zogenaamde) mobiele sommelier. Kan je niet naar de winkel komen, maar ben je wel nieuwsgierig? Bekijk dan de tips op onze Wijn en Spijs-pagina.

Heb je liever persoonlijk advies? Dan verwelkomen we je graag in de Wijn Boutique in de Bijenkorf Den Haag op de 3de etage of in de Bijenkorf Utrecht op de 2de etage.

Wijnglazen

Om je wijn goed te drinken, heb je ook een goed wijnglas nodig. Bekijk de collecties van onder andere Schott Zwiesel, Riedel en Leonardo.

aanbod

De wijnen die worden aangeboden hebben een gemiddelde prijs van 15,- tot 25,-. In de Wijn Boutique zijn er ook mooie portwijnen, dessertwijnen en champagnes. In de schappen staat bij elke wijn een passend wijnglas gepresenteerd, want alle wijnen horen immers in een speciaal glas te worden geserveerd. Weet je het even niet meer, dan kan je deze informatie terugvinden op een grote poster.

Niet alleen wijnen en wijnglazen vind je in de Wijn Boutique. Ook zijn er decanteerkannen, openers, oliën, kookboeken en leuke gadgets op het gebied van wijn, zoals het Coravin-systeem dat het mogelijk maakt om een glas wijn uit te schenken zonder de fles te ontkurken, te vinden.