Tony's Chocolonely

Voor Tony’s Chocolonely staat niet alleen de chocola, maar ook de mens centraal. Deze heerlijke en vrolijk verpakte chocoladerepen zijn namelijk 100% slaafvrij geproduceerd. In de online shop van de Bijenkorf vind jij vast een heerlijke Tony’s Chocolonely reep naar jouw smaak!

Tony's Chocolonely chocolade

32 artikelen
  • Chocoladerepen
Filter & sorteer
32 artikelen
32 van 32 gezien

Tony’s Chocolonely bij de Bijenkorf

Welkom in de wonderbaarlijke chocoladefabriek van Tony’s Chocolonely! De afgelopen jaren is Tony’s Chocolonely uitgegroeid tot hét meest geliefde snoepgoed van velen. Zo is Pasen niet complete zonder de appetijtelijke Tony’s Chocolonely paaseitjes. Deze kleine lekkernijen zijn dé ultieme paasverwennerij. Geniet jij echter meer van een klassieke Tony’s Chocolonely chocoladereep? Laat je in dat geval betoveren door alle unieke smaken in ons assortiment. Tony’s Chocolonely karamel zeezout is een bestseller en deze moet je daarom zeker een keer geproefd hebben. De combinatie van zoet en hartig belooft een sensationele smaakexplosie.

Tony’s Chocolonely: lekkere & verantwoorde chocolade

Tony’s Chocolonely is lekker én verantwoord! Bij Tony’s Chocolonely staan mens en milieu namelijk centraal. Alle chocolade is 100% maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Daarnaast is er nog een element wat Tony's zo herkenbaar maakt. De welbekende én geliefde Tony’s Chocolonely chocoladerepen zijn namelijk te herkennen aan hun kleurrijke en vrolijke verpakkingen. Om deze reden zijn ze ontzettend leuk om cadeau te geven én natuurlijk om te krijgen. Welke chocolade van Tony’s Chocolonely is jouw favoriet?