Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely wil als impactbedrijf alle chocolade wereldwijd 100% slaafvrij maken. Deze missie staat op de eerste plaats bij alles wat ze doen. Doe je mee?

Tony's Chocolonely chocolade

36 artikelen
  • Kerst chocolade
  • Chocoladeletters
  • Bonbons
  • Chocoladerepen
Filter & sorteer
36 artikelen
36 van 36 gezien

Tony’s Chocolonely bij de Bijenkorf

Welkom in de wonderbaarlijke chocoladefabriek van Tony’s Chocolonely! De afgelopen jaren is Tony’s Chocolonely uitgegroeid tot hét meest geliefde snoepgoed van velen. Zo is Pasen niet complete zonder de appetijtelijke Tony’s Chocolonely paaseitjes. Deze kleine lekkernijen zijn dé ultieme paasverwennerij. Geniet jij echter meer van een klassieke Tony’s Chocolonely chocoladereep? Laat je in dat geval betoveren door alle unieke smaken in ons assortiment. Tony’s Chocolonely karamel zeezout is een bestseller en deze moet je daarom zeker een keer geproefd hebben. De combinatie van zoet en hartig belooft een sensationele smaakexplosie.

Tony’s Chocolonely: lekkere & verantwoorde chocolade

Tony’s Chocolonely is lekker én verantwoord! Bij Tony’s Chocolonely staan mens en milieu namelijk centraal. Alle chocolade is 100% maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Daarnaast is er nog een element wat Tony's zo herkenbaar maakt. De welbekende én geliefde Tony’s Chocolonely chocoladerepen zijn namelijk te herkennen aan hun kleurrijke en vrolijke verpakkingen. Om deze reden zijn ze ontzettend leuk om cadeau te geven én natuurlijk om te krijgen. Welke chocolade van Tony’s Chocolonely is jouw favoriet?