Winterjassen

Tijdens de koude winterdagen zijn winterjassen onmisbaar. Ze beschermen je tegen wind en regen, en ze zijn ook nog eens stijlvol! Van klassieke mantels tot aan stoere parka’s: de Bijenkorf biedt een ruime collectie winterjassen van gerenommeerde merken.

Winterjassen bij de Bijenkorf

Op het weer in Nederland kan je niet rekenen, maar met een winterjas uit de collectie van de Bijenkorf ben je altijd voorbereid op de meest barre weersomstandigheden. Zo vind je heerlijk warme gewatteerde donsjassen en parka’s die zowel wind- als waterdicht zijn. Bekende exemplaren zijn de winterjassen van Parajumpers en Canada Goose. Deze merken staan al decennia lang bekend om hun iconische ontwerpen geïnspireerd op extreme weersomstandigheden. Deze jassen vind je in de collectie winterjassen voor heren, dames en kinderen. Of ga je liever voor een klassieke en tijdloze manteljas?

Winterjassen volgens de laatste modetrends

Naast tijdloze jassen vind je in de collectie ook winterjassen volgens de laatste modetrends. Zo zijn de faux fur jassen helemaal on-trend en veel te zien in de collectie met dameswinterjassen. Een ander trendgevoelig model is de puffer jack. Deze volumineuze jas is warm én niet weg te denken uit het straatbeeld. Je vindt ze in allerlei felle kleuren in de collectie winterjassen voor kinderen. Maar ook dames en heren komen stijlvol voor de dag met deze puffer jackets. Ben jij al fan?