Winkels & Openingstijden
Klantenservice

WMF

Een sterrenmaaltijd serveren? Daar hoef je echt geen professionele chef voor te zijn: met goed keukengerei creëer je heel simpel een onvergetelijke, culinaire ervaring voor jouw gasten – en met de tools van WMF krijg je nóg meer plezier in het voorbereiden, koken, dineren en drinken.

WMF

373 artikelen
Filter & sorteer
373 artikelen

WMF bij de Bijenkorf

Het keukengerei van WMF biedt veel gemak en plezier tijdens het koken. Van keukenmessen tot pannen en keukenaccessoires: WMF geeft iedere kookfanaat de perfecte ondersteuning.

Pannen van WMF

Het moment van koken kan net zo plezierig zijn als het tafelmoment zelf. De pannen van WMF zijn gemaakt van het innovatieve materiaal FUSIONTEC en bevatten de ideale eigenschappen voor het koken en bakken van alle soorten gerechten. Een koekenpan van WMF is bestemd tegen zeer hoge temperaturen, is duurzaam, smaakneutraal en kras- en stootbestendig. Ook de kookpannen van WMF bevatten allerlei voordelen, zoals de holle handgrepen die niet opwarmen tijdens het koken en een TransTherm universele bodem die de warmte snel en gelijkmatig verdeeld.

Over WMF

WMF staat al meer dan 160 jaar bekend om het innovatieve, moderne keukengerei. Met WMF wordt het bereiden, koken, eten en drinken een culinair hoogtepunt van de dag. Het Duitse merk werkt samen met zeer bekende internationale ontwerpers uit verschillende disciplines. Dankzij de combinatie van deze benaderingen ontwerpt WMF esthetisch, functioneel en bruikbaar keukengerei.