WNF

In het WNF assortiment bij de Bijenkorf vind je allerlei zachte soorten knuffels voor jouw kleine dierenvriend. Van ijsbeer tot panda en van olifant tot zebra. Er zit zelfs een stoere anaconda knuffel in de collectie! Zit het favoriete dier van jouw kind ertussen?

5 artikelen
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 5 artikelen
5 van 5 gezien

In het WNF assortiment bij de Bijenkorf vind je allerlei zachte soorten knuffels voor jouw kleine dierenvriend. Van ijsbeer tot panda en van olifant tot zebra. Er zit zelfs een stoere anaconda knuffel in de collectie! Zit het favoriete dier van jouw kind ertussen?

WNF bij de Bijenkorf

WNF, oftewel het Wereld Natuur Fonds, is de Nederlandse aftakking van Het World Wide Fund for Nature (WWF). Het WNF zet zich in voor de bescherming van de natuur. In de online shop van de Bijenkorf kun je terecht voor de knuffels van het WNF. Is jouw zoon of dochter een grote dierenvriend? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Verschillende soorten WNF dierenknuffels

Verras jouw kind met een knuffel van zijn of haar favoriete dier uit ons assortiment WNF knuffels! Hier vind je een ruime keuze aan knuffels van verschillende prachtige diersoorten. Kies bijvoorbeeld voor een knuffel van de indrukwekkende olifant, ga voor een pluche beest in de vorm van de oeroude bultrug walvis of kies voor een superzachte ijsbeerknuffel. De formaten van de knuffels variëren van 15 cm tot aan 47 cm.

Koop een WNF knuffel en steun de natuur

Wanneer je een knuffel van het WNF aanschaft, wordt een gedeelte van het aankoopbedrag gebruikt door het WNF ter bescherming van de natuur. Jij helpt op deze manier dus een handje de natuur in evenwicht te houden. Een WNF knuffel is daarom niet zomaar een knuffel, maar zoveel meer dan dat. Het WNF stelt tevens zeer strenge (milieu)eisen aan het produceren van zijn textielartikelen. Zo voldoen de pluche knuffels aan de acht normen van de Fair Wear Foundation en aan de oko-tex standaard 100 voor babykleding.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl