Uitgelicht Mooie woonmerken

Van de dynamische wooncollectie van Zuiver tot betaalbaar design van FEST Amsterdam en sfeervolle verlichting van Moooi: ontdek hier meer over onze mooiste woonmerken en hun collectie.

Zuiver

Volgens de laatste trends, fris, jong en origineel: dat is het Nederlandse interieurmerk Zuiver. Mix en match de mooiste woonitems van Zuiver voor een dynamische woonstijl.

FEST
Amsterdam

Met het merk FEST Amsterdam biedt eigenaar Femke Furnée precies waar zij zelf ook zo’n behoefte aan had: goed ontworpen meubilair voor betaalbare prijzen

Moooi

Woonmerk Moooi is een eclectische mix tussen commercieel en uniek. Ontdek van dit merk tijdloze verlichting met een antiek karakter, gecombineerd met moderne frisheid.

De gehele Wooncollectie

Ben je benieuwd naar meer? Ontdek hier onze gehele collectie met nog veel meer woonitems van mooie merken.

Ontdek de collectie

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl