Moooi

Woonmerk Moooi is een eclectische mix tussen commercieel en uniek. Al meer dan tien jaar staat het merk bekend om haar sprankelende en innovatieve verlichting.

Marcel Wanders en Casper Vissers richtten Moooi in 2001 op en hebben inmiddels grote namen als Maarten Baas, Bertjan Pot en Front aan hun merkenportfolio toe weten te voegen. De verrassende stijl van Moooi is een resultaat van de vrijheid die alle designers krijgen om te maken waar ze van houden.

De collectie is zowel exclusief als gedurfd én geschikt voor verschillende leeftijden, culturen en persoonlijkheden. Ontdek van dit merk tijdloze verlichting.

Moooi x Marcel Wanders

Één van de oprichters van Moooi en gerenommeerd designer: Marcel Wanders. Hij brak in 1996 door met zijn ‘Knotted Chair’ en ontwierp voor Moooi een bijzondere hanglamp.

Moooi x Front

Het Zweedse designtrio Front baseert hun unieke werk op ontdekkingen en experimenten. Dieren en een fascinatie voor magie vind je terug in hun collectie voor Moooi.

Moooi x Bertjan Pot

Licht staat centraal bij alles wat designer Bertjan Pot creëert. Samen met fabrikanten zoekt hij de grenzen op van wat mogelijk is, wat fascinerende verlichting voor Moooi oplevert.

Mooie woonmerken

Ontdek hier meer over de twee andere mooie woonmerken én hun collectie

Ontdek de merken

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl