Zuiver

Volgens de laatste trends, fris, jong en origineel: dat is het Nederlandse interieurmerk Zuiver. Mix en match de mooiste woonitems van Zuiver voor een dynamische woonstijl.

Wat voor sfeer je ook wilt creëren in je huis, de unieke meubels, woonaccessoires en verlichting van Zuiver zorgen gegarandeerd voor een persoonlijke touch. Bovendien worden alle items van dit Nederlandse woonmerk ontwerpen door het eigen designteam van Zuiver.

Caroline van Velze en Richard Halberstadt zijn de eigenaren van Zuiver en staan bovendien aan het hoofd van het designteam. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de gehele collectie en gaan zij ook samenwerkingen aan met jonge Nederlandse ontwerpers.

Zuiver x Rik van Mierlo

Geïnspireerd op zijn oma’s huis ontwierp de jonge en veelbelovende designer Rik van Mierlo ontwierp voor Zuiver twee minimalistische en tijdloze wandklokken, geheel in stijl van het Zuiver-DNA

Zuiver Hoofddesigners

Het ontwerpersduo van Zuiver is een geoliede machine. Caroline van Velze houdt als trendwatcher alle woontrends in de gaten en Richard Halberstadt vertaalt ze door naar een product.

Zuiver x Olaf Weller

Nog zo’n jong talent die de samenwerking met Zuiver aanging is Olaf Weller. Met oude scheepslampen in zijn achterhoofd ontwierp hij Zuivers nieuwste pareltje: de Navigatorlamp.

Mooie woonmerken

Ontdek hier meer over de twee andere mooie woonmerken én hun collectie

Ontdek de merken

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl