Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightWonen

&Klevering wonen

De collecties van het Nederlandse &Klevering zijn allemaal even kleurrijk en creatief, het is design met een knipoog. Moderne items worden afgewisseld door echte klassiekers, die allemaal in een nieuw, fris jasje worden gestoken. &Klevering heeft het allemaal!

202 artikelen
  • Baden & douchen
  • Boeken & schrijfwaren
  • Huishouden
  • Kinderkamer
  • Koffers & reis
  • Koken & tafelen
  • Meubels
  • Woonaccessoires
Filter & sorteer
202 artikelen

De collecties van het Nederlandse &Klevering zijn allemaal even kleurrijk en creatief, het is design met een knipoog. Moderne items worden afgewisseld door echte klassiekers, die allemaal in een nieuw, fris jasje worden gestoken. &Klevering heeft het allemaal!

&Klevering bij de Bijenkorf

Sinds &Klevering in 1992 is opgericht is het uitgegroeid tot een waar designlabel. Niet zo vreemd, want de collecties van het woonaccessoiresmerk springen flink in het oog. In het &Klevering assortiment vind je bijzondere items die anders zijn dan de gemiddelde woonaccessoire. Moderne en klassieke producten die een frisse nieuwe look hebben gekregen, en altijd zijn ontworpen naar de laatste trends. Zo kun je denken aan &Klevering waxinelichthouders met een felgekleurde binnenkant of sneeuwbollen met een kek figuur in het midden.

Een wooncadeau van &Klevering

Bijzondere vaasjes in de vorm van dieren, onderzetters met een palm- of marmerprint of vaasjes met een Delfts blauw dessin. De woonaccessoires van &Klevering fleuren je interieur in een handomdraai op en geven het een unieke touch. De producten van het merk zijn trouwens niet alleen heel leuk om jezelf op te trakteren, maar ook om als cadeau te geven. Met een &Klevering accessoire weet je namelijk zeker dat je een uniek wooncadeau te pakken hebt.

&Klevering vazen

De vazen van &Klevering zijn niet zómaar decoratie items, maar eigenlijk meer ware pronkstukken voor in huis. Een &Klevering vaas is namelijk niet bepaald je basic woonaccessoire, maar is altijd uitgevoerd met een twist. Denk bijvoorbeeld maar aan vazen in bijzondere vormen zoals in die van een dier of een vaas met een uniek dessin.

&Klevering onderzetters

&Klevering staat daarnaast ook bekend om z’n unieke onderzetters voor glazen en kopjes. Want naast dat onderzetters dienst doen om je tafel te beschermen tegen kringen en vlekken, mogen ze ook best gezien worden. En wat dat betreft zit je met de onderzetters van &Klevering goed. De &Klevering onderzetters zijn namelijk niet alleen praktisch, maar ook áltijd gedecoreerd met een on trend print of gemaakt van een bijzonder materiaal. Zo zien we in de collecties van &Klevering onderzetters met een marmerprint en een palmdessins, maar ook onderzetters van spiegelglas of keramiek.