Blomus Wonen

Producten van Blomus zijn ontworpen in een strak en minimalistisch design, met een elegante en rustgevende uitstraling. Van Blomus kaarsen tot Blomus onderzetters en waterkannen, vrijwel het gehele huis kan omgetoverd worden in de prachtige Blomus-stijl.

210 artikelen
  • Baden & douchen
  • Huishouden
  • Koken & tafelen
  • Woonaccessoires
Filter & sorteer
  • 210 artikelen
48 van 210 gezien

Producten van Blomus zijn ontworpen in een strak en minimalistisch design, met een elegante en rustgevende uitstraling. Van Blomus kaarsen tot Blomus onderzetters en waterkannen, vrijwel het gehele huis kan omgetoverd worden in de prachtige Blomus-stijl.

BLOMUS WONEN BIJ DE BIJENKORF

Misschien kende je de populaire kaarsen van Blomus al. Wat je wellicht nog niet wist, is dat het assortiment van Blomus veel verder gaat dan slechts kaarsen. Met een ruim assortiment van kook- en tafelproducten van Blomus, maar ook een groot assortiment bad- en doucheproducten van Blomus kan je gehele huis binnenkort de sferen van het unieke Blomus genieten.

DE UNIEKE, SIMPLISTISCHE STIJL VAN BLOMUS

Het merk Blomus kent een geschiedenis die teruggaat naar het jaar 1921, dankzij Karl Scheffer-Klute. In de afgelopen decennia groeide het assortiment van het merk enorm met de komst van verschillende kwalitatief sterke en schone materialen. Het design van Blomus is subtiel maar uniek. Het straalt een kalme sfeer uit door het gebruik van zachte kleuren en weinig overbodige details en versieringen.

NATUURLIJKE, KERAMISCHE SERVIEZEN VAN BLOMUS

Servies van Blomus herken je uit duizenden, ondanks de simplistische stijl. De keramische en serviezen hebben een aardse uitstraling en komen in gematteerde of glanzende afwerking. Door afgestemde kleurtinten en de subtiele ontwerpen vormen de verschillende producten een prachtig geheel op de eettafel.

HEERLIJKE GEURKAARSEN VAN BLOMUS

Blomus heeft ook een gevarieerd assortiment geurkaarsen ontworpen. Kaarsen van Blomus zijn ontwikkeld in verschillende rustgevende en heerlijke geuren. Ga jij voor de natuurlijke Soft Linen geurkaars, of toch voor de Sea Salt & Sage geurkaars van Blomus? Voor elke voorkeur en elke kamer heeft Blomus een geschikte kaars ontworpen, zodat jouw huis niet alleen stijlvol oogt, maar ook stijlvol ruikt!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl