Bredemeijer Wonen

Bij Bredemeijer vind je alles wat je nodig hebt voor het perfecte kopje thee. De collectie biedt onder andere theepotten in diverse ontwerpen, theefilters, theekopjes en meer handige accessoires. Met de producten van Bredemeijer wordt thee maken verheven tot een echte kunst!

39 artikelen
  • Huishouden
  • Koken & tafelen
Filter & sorteer
  • 39 artikelen
39 van 39 gezien

Bij Bredemeijer vind je alles wat je nodig hebt voor het perfecte kopje thee. De collectie biedt onder andere theepotten in diverse ontwerpen, theefilters, theekopjes en meer handige accessoires. Met de producten van Bredemeijer wordt thee maken verheven tot een echte kunst!

Bredemeijer wonen bij de Bijenkorf

Bredemeijer staat bekend om zijn oogstrelende assortiment vol hoogwaardige thee- en koffieproducten. Dit maakt Bredemeijer geliefd onder de echte theeconnaisseurs. In de online shop van de Bijenkorf kun je terecht voor een ruim aanbod aan Bredemeijer producten. Genoeg moois voor de theeliefhebber om uit te kiezen!

Fluitketels en dubbelwandige theepotten van Bredemeijer

De grote trots van Bredemeijer zijn de dubbelwandige theepotten. Met een dubbelwandige theepot houd je warmte en smaak nóg langer vast. De theepotten zijn met zorg vormgegeven waardoor ze niet zullen druppelen tijdens het uitschenken, en ook de handvaten zijn zodanig ontworpen dat ze niet te heet worden. In de collectie vind je Bredemeijer theepotten in verschillende oogstrelende ontwerpen: voor iedereen is er een passend design te vinden. Ook biedt Bredemeijer een aantal robuuste fluitketels in de collectie. De fluitketels van Bredemeijer hebben een modern, elegant design dat prachtig zal staan op het fornuis.

Handige Bredemeijer accessoires voor het perfecte kopje thee

Naast fluitketels en theepotten vind je bij Bredemeijer een aantal handige en fraai vormgegeven accessoires om jouw theemoment nog aangenamer te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een theetimer van bamboe? Hiermee weet je precies hoe lang je de thee al hebt laten trekken, waardoor de theesmaak optimaal tot zijn recht zal komen. Of vul jouw collectie bijvoorbeeld aan met een mok inclusief theefilter: ideaal voor het gebruik van losse theebladeren. Ook de kopjes en mokken van Bredemeijer mogen er zeker wezen met hun elegante Oosterse ontwerpen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl