Crisp Sheets Wonen

20 artikelen
  • Baden & douchen
  • Slapen
Filter & sorteer
  • 20 artikelen
20 van 20 gezien

Crisp Sheets beddengoed bij de Bijenkorf

Voor Lara Jans, oprichtster van Crisp Sheets, waren er eigenlijk drie redenen om in 2014 haar bedrijf te starten. We brengen flink wat tijd door in bed, namelijk 1/4 van ons leven en een bed beslaat zo’n vier vierkante meter van onze slaapkamer. Daarnaast vond Lara het altijd lastig om het ideale beddengoed te vinden: modern, van een hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Ook het feit dat een pas verschoond bed de grootste bijdrage levert aan een goede nachtrust vormde een belangrijke beweegreden. Een goede nachtrust zorgt er ten slotte voor dat we beter kunnen functioneren in het dagelijks leven.

Aandacht voor je bed

Door alle tijd die we in bed spenderen is het de moeite waard om er de nodige aandacht aan te schenken. De bijzondere ontwerpen van dit merk uit Amsterdam toveren je éénpersoons- of tweepersoonsbed om tot een pronkstuk. De ontwerpen van Crisp Sheets zijn allemaal met de hand geïllustreerd, en vervolgens digitaal bewerkt.

Dekbedovertrekken van Crisp Sheets

Ook is het de stof van Crisp Sheets die een belangrijk onderdeel uitmaakt van het product. De Crisp Sheets dekbedovertrekken zijn gemaakt van fris en zacht katoen. Het beddengoed voelt écht aan alsof het net uit de wasmachine komt. In de winter houdt de stof je lekker warm en tijdens warme zomernachten zorgen de dekbedovertrekken voor verkoeling. Het Crisp Sheets beddengoed kreukt daarbij minimaal, waardoor je het niet hoeft te strijken. Krakend fris dus, zacht én komt iedere keer weer kreukloos uit de wasmachine. Hoe fijn is dat?

Kussenslopen van Crisp Sheets

De Crisp Sheets kussenslopen zijn al net zo fijn als de dekbedovertrekken. Ze kennen dezelfde unieke eigenschappen als een Crisp Sheets dekbedovertrek, maar zijn apart te bestellen. Zo kun je de kussenslopen ‘mixen en matchen’ met verschillende dekbedovertrekken.

Tips voor een frisse slaapkamer

Als het aankomt op het fris houden van je slaapkamer is het belangrijk om te gaan voor kleuren die je rust geven. Denk maar aan frisse kleuren zoals wit, blauw en lichtgrijs. Kleuren die een kalmerende werking hebben. Wil je de slaapkamer écht helemaal comfortabel maken? Zet dan ook een plant neer die de lucht reinigt en zorgt voor wat extra zuurstof.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl