Global Wonen

De messen van Global worden volgens de hoogste standaard in Japan vervaardigd. De messen zijn gemaakt van de beste kwaliteit roestvrij staal waardoor ze lang hun scherpte behouden. Dankzij een zorgvuldige weging liggen de messen perfect in de hand: een uitstekende keuze voor zowel de professionele- als de thuiskok!

41 artikelen
 • Broodmessen
 • Fileermessen
 • Groentemessen
 • Kaasmessen
 • Koksmessen
 • Messenset
 • Officemessen
 • Overige messen
 • Santokumessen
 • Schilmessen
 • Steakmessen
 • Vleesmessen
Filter & sorteer
 • 41 artikelen
41 van 41 gezien

De messen van Global worden volgens de hoogste standaard in Japan vervaardigd. De messen zijn gemaakt van de beste kwaliteit roestvrij staal waardoor ze lang hun scherpte behouden. Dankzij een zorgvuldige weging liggen de messen perfect in de hand: een uitstekende keuze voor zowel de professionele- als de thuiskok!

Global wonen bij de Bijenkorf

Global gebruikt voor zijn messen uitsluitend de beste kwaliteit roestvrij staal. De messen worden al ruim 30 jaar met veel zorg en aandacht gemaakt in Japan. Wat de messen van Global zo bijzonder maakt, is dat deze langer dan gemiddeld scherp blijven dankzij het speciaal geharde CROMOVA roestvrij staal. De messen liggen goed gebalanceerd in de hand en hebben een hygiënisch naadloos design. Niet gek ook dat deze messen door de jaren heen meerdere prestigieuze prijzen hebben gewonnen!

Jouw verzameling in één keer compleet met een messenset van Global

In de online shop van de Bijenkorf kun je terecht voor zowel de individuele messen als de messensets van Global. Met een messenset heb je direct meerdere soorten messen in huis: een mooi startpunt voor de thuiskok. In een 4-delig messenset van Global zit bijvoorbeeld een koksmes, een groentemes, een utility mes en een paring mes. Voor de beginnende thuischef raden wij een 2-delig messenset van Global aan met daarin een koksmes voor allround hak- en snijwerk en een wat kleiner officemes voor het fijne snijwerk. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld jouw Global koksmessen of Global officemessen los aan te schaffen.

Berg jouw messen veilig op in een Global messenblok

Zulke met zorg vervaardigde messen hebben natuurlijk wel een goed messenblok nodig om ze in op te bergen. De messenblokken van Global komen in verschillende varianten. Van messenblokken die plaats bieden voor 9 messen tot aan messenblokken voor 11 messen. Kies bijvoorbeeld voor een messenblok in een bijzondere bootvorm of ga voor een messenblok in een stijlvolle roestvrij stalen uitvoering. Vervoer je jouw messen wel eens? Kies dan voor de foedraal van Global.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl