menu

Libbey Wonen

Met de glazen van Libbey drink jij jouw favoriete drankje in stijl. Bij de Bijenkorf vind je onder andere wijnglazen, whiskyglazen en drinkglazen van het Amerikaanse merk. Alle glazen zijn gesierd met prachtige toevoegingen zoals geslepen bewerkingen of een subtiele gouden rand.

44 artikelen
  • Champagneglazen
  • Cocktailglazen
  • Drinkglazen
  • Longdrinkglazen
  • Shotglazen
  • Whiskyglazen
  • Wijnglazen
Filter & sorteer
  • 44 artikelen
44 van 44 gezien

Met de glazen van Libbey drink jij jouw favoriete drankje in stijl. Bij de Bijenkorf vind je onder andere wijnglazen, whiskyglazen en drinkglazen van het Amerikaanse merk. Alle glazen zijn gesierd met prachtige toevoegingen zoals geslepen bewerkingen of een subtiele gouden rand.

Libbey wonen bij de Bijenkorf

In ons assortiment Libbey glazen vind je ongetwijfeld één of meerdere prachtige glazen om al jouw favoriete drankjes in te serveren. Of dit nu een cocktailglas is voor die ene heerlijke mojito, een wijnglas voor jouw favoriete chardonnay of merlot of juist een champagneglas om tevoorschijn te toveren op speciale gelegenheden. Bij het Amerikaanse merk ben je aan het juiste adres.

Jouw favoriete drankje in een stijlvol glas van Libbey

Zie je het al voor je? Bij Libbey weten ze maar al te goed dat een mooi glas bijdraagt aan de algehele presentatie van het drankje. Een mooie tekening of afwerking op het glas zorgt voor een oogstrelend geheel. Met de glazen van Libbey straalt zelfs het meest eenvoudige drankje luxe uit. In de online shop van de Bijenkorf kun je terecht voor onder andere de wijnglazen van Libbey, Libbey whiskyglazen en Libbey drinkglazen. In de uitgebreide collectie vind jij vast een aantal designs die jou aanspreken.

Over Libbey

Het Amerikaanse merk Libbey, toendertijd nog onder de naam van New England Glass Company, is opgericht in 1818 in Massachusetts. The Libbey Glass Company was het eerste bedrijf dat machinaal geblazen tumbler glazen produceerde. Ook was Libbey de eerste op het gebied van computer bestuurde glasblaasmachines. Op het gebied van glaswerk is het Amerikaanse merk dus een echte pionier. Inmiddels is Libbey één van ’s werelds grootste tafelgerei-producenten. Voor ieder moment, groot of klein, biedt Libbey de mooiste glazen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl