Ma t/m za voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis retourneren.

Gratis bezorging met een webshopaccount*

Ma t/m za voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Magimix

Magimix - afkomstig uit het gastronomische hart van Frankrijk - introduceerde meer dan veertig jaar geleden de eerste foodprocessor voor thuis. Sindsdien staat het merk voor onbetwiste topkwaliteit en creativiteit in de keuken. Niet voor niets is Magimix favoriet bij de allergrootste topchefs in binnen- en buitenland. In de collectie vind je o.a. blenders, foodprocessors, keukenmachines en broodroosters.

Magimix Wonen

54 artikelen
Kies categorie
Filteren
1-48 van 54
  • 1
  • 2

Ontdek de de Bij-keuken

De komende weekenden zijn er in de Bij-keuken weer allerlei demonstraties met producten van o.a. ATAG, KitchenAid en Cole & Mason voor allerlei tips & tricks.

Magimix bij de Bijenkorf

Al jaren is het Franse merk Magimix een begrip in de keuken. Niet alleen door professionele chefs worden de apparaten van Magimix gebruikt, ook kookliefhebbers wereldwijd hebben Magimix in hun keuken staan. Het hoofdkantoor van Magimix is gevestigd in het hart van Bourgondie, van waaruit de fraaie apparaten worden vervaardigd. Het assortiment bij de Bijenkorf bestaat uit onder andere espressoapparaten, broodroosters, foodprocessors en blenders.