Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightWonen

Ralph Lauren wonen

Hoewel we Ralph Lauren vooral kennen uit de modewereld, is de Home collectie minstens net zo bewonderingswaardig. Iedere Ralph Lauren Home collectie wordt met aandacht voor detail gecreëerd .

117 artikelen
  • Baden & douchen
  • Kinderkamer
  • Koffers & reis
  • Slapen
  • Woonaccessoires
Filter & sorteer
117 artikelen

Hoewel we Ralph Lauren vooral kennen uit de modewereld, is de Home collectie minstens net zo bewonderingswaardig. Iedere Ralph Lauren Home collectie wordt met aandacht voor detail gecreëerd .

Ralph Lauren Home bij de Bijenkorf

Ralph Lauren Home collectie

Net als bij de kledingcollecties verwoord iedere Ralph Lauren Home collectie een bepaalde levensstijl. Ralph Lauren creëert collecties die de allure hebben van het westen, de glamour van Hollywood, het avontuur van een safari, de eenvoud van een moderne strandwoning en de grandeur van een Engels landhuis. Iedere Ralph Lauren Home collectie wordt zo geïntroduceerd dat het je voert naar een specifieke tijd én plaats.

Het ontstaan van Ralph Lauren

Wat begon als een stropdassenmerk, is in ruim veertig jaar uitgegroeid tot een waar mode-imperium. Ralph Lauren heeft met zijn merk een lifestyle gecreëerd waar iedereen verliefd op werd. De typische, luxe stijl is vandaag de dag dan ook in alle collecties terug te vinden.
Begonnen in 1968 met herenkledinglijn Polo Ralph Lauren en gekenmerkt door een verfijnde mix van klassiek Engels en traditioneel Amerikaans, startte in 1971 Ralph Lauren met een dameskledinglijn. Die dameskledinglijn werd opgesplitst in vier groepen, gebaseerd op verschillende levensstijlen. De vier lijnen ‘Collection’, ‘Classics’, ‘Country’ en ‘Active’ bleken al gauw een succes.
Kort daarna, in 1974, werden er naast de kledinglijnen ook al snel andere producten toegevoegd aan de Ralph Lauren collecties. Zo begon Ralph Lauren met zonnebrillen, waarna al snel jongenskleding en de parfums ‘Polo’ voor mannen en ‘Lauren’ voor vrouwen het daglicht zagen. Later volgden onder andere nog collecties met meisjeskleding, schoenen, nachtkleding en accessoires. En inmiddels dus ook de Ralph Lauren Home collectie.
Ralph Lauren’s visie spreekt mensen over de hele wereld aan. Niet vreemd dan ook dat Ralph al met regelmaat in de prijzen is gevallen. Zo won Ralph Lauren in 1992 de ‘Lifetime Achievement Award’ van de Raad van Amerikaanse modeontwerpers en werd hij 1996 gekroond tot ‘Designer of the Year.’

Ralph Lauren voor in huis

De Ralph Lauren Home collectie kenmerkt zich door luxe en warmte en is veelal geïnspireerd op het typische interieur uit Engelse landhuizen. Door daarbij gebruik te maken van verfijnde en natuurlijke stoffen zoals linnen, wol en katoen staan de producten uit de Ralph Lauren Home collectie garant voor comfort en een luxueuze touch aan je huis.
De collectie bestaat uit diverse subcategorieën, die allen een eigen naam dragen en sfeer vertegenwoordigen. Iedere subcategorie vertelt een eigen verhaal, de één nog zinnenprikkelender dan de ander. Net als de Ralph Lauren kledingcollecties vindt de ontwerper het noodzakelijk dat er voor iedere persoonlijkheid een stijl wordt ontwikkeld. Dit maakt dat er voor iedere smaak bij Ralph Lauren Home altijd wel iets te vinden is.
Naast dat je in het assortiment van Ralph Lauren Home beddengoed en badlinnen vindt, heeft de home collectie ook woonaccessoires zoals plaids, verlichting en vloerkleden.
Met een geheel eigen stijl is de Home collectie van Ralph Lauren absoluut het ontdekken waard. Zo typeert de interieurcollectie zich door hoogstaand vakmanschap, materialen van hoge kwaliteit en tijdloze designs.

Ralph Lauren beddengoed

Het beddengoed van Ralph Lauren Home staat dankzij de prachtige materialen als katoensatijn bekend om de heerlijke feel. De bijzondere afwerking tovert de slaapkamer in tot een pronkstuk.

Ralph Lauren badlinnen

Stijlvolle badjassen, luxueuze badseries en accessoires voor in de badkamer of het toilet. Met het Ralph Lauren badlinnen creëer je het ultieme hotelgevoel.