Speelkamer & kinderkamer inrichting

Tegenwoordig moet een speelkamer niet alleen childproof, maar ook stijlvol zijn. Bij de Bijenkorf vind je daarom de juiste kindervriendelijke meubels, prachtige woonaccessoires voor een mooi ingerichte speelkamer, en genoeg speelgoed voor uren spelplezier.

Speelkamer & kinderkamer inrichting

Een speelkamer moet tegenwoordig niet alleen leuk zijn voor je kind, maar ook een plezier zijn voor het oog. Bij het bepalen van je speelkamer inrichting is het dan ook van essentieel belang om kindvriendelijke meubels te plaatsen, zodat er geen ongelukken gebeuren. Met de juiste opbergers kun je al het speelgoed netjes opbergen, en met een paar stijlvolle woonaccessoires zorg jij ervoor dat de speelkamer stijlvol is ingericht. Wat ontbreekt er nog bij jou in de speelkamer?

Speelgoed voor de kids

Een speelkamer is natuurlijk niet compleet zonder speelgoed. Voor veel kinderen is een kamer vol met speelgoed een grote droom. Bij de Bijenkorf vind je het meest uiteenlopende speelgoed voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten vind je in de collectie babyspeelgoed, poppen en knuffels, maar voor de grotere kinderen skelters, fietsen en games voor de Nintendo. Ook educatief speelgoed is te vinden in de collectie met diverse spelletjes en puzzels. Eén ding is zeker: met het speelgoed van de Bijenkorf is jouw speelkamer meteen gevuld.

Tip voor een veilige en stijlvolle speelkamer

Bij het inrichten van een speelkamer is het belangrijk om te kiezen voor een kindvriendelijke inrichting. Een vloerkleed is de oplossing als de vloer in de kamer glad is. Tafels, meubels en kasten met een ronde afwerking zijn veiliger dan meubels met scherpe hoeken. Om het speelgoed netjes weg te werken, kun je bij de Bijenkorf terecht voor opbergers, waaronder manden, kisten en andere opbergkasten. Zo voorkom je dat er iemand over al het speelgoed struikelt. Om de kamer nog aantrekkelijker te maken, kun je de wanden decoreren met fotolijsten, fantasierijke posters en ander wanddecoratie, zodat de speelkamer de vrolijkste kamer is in huis.