Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tuin & balkon inrichting

Voor je tuin of balkon kun je bij de Bijenkorf terecht voor prachtige accessoires. De echte Bourgondiër vindt hier alles wat hij of zij nodig heeft om de buitenkeuken compleet te maken. Of voeg sfeer toe aan je balkon en tuin met bloempotten, tuinverlichting en windlichten.

Balkon & Tuin inrichting bij de Bijenkorf

Wanneer de zomerdagen eraan komen is niets leuker dan je tuin of balkon te voorzien van een sfeervolle inrichting. In de webshop van de Bijenkorf vind je de meest stijlvolle accessoires om jouw tuin of balkon een complete make-over te geven. Wat dacht je van sfeer makende windlichten of tuinverlichting? Zowel voor een strak als een klassiek tuininterieur is er bijpassend accessoire te vinden. Ook vind je hier alles om in deze zomer te genieten van een barbecue.

Een buitenkeuken voor de Bourgondiër

Dankzij de ruime collectie aan barbecues en bijbehorende essentials kan de echte Bourgondiër zijn of haar hart ophalen. Hier vind je namelijk luxe kamado barbecues, houtskool barbecues en elektrische barbecues. Wil je uitpakken met een veelzijdige barbecue? De kamado barbecue is van alle markten thuis: van grillen en slow-cooking tot aan stomen. Met de bijbehorende barbecue accessoires kun jij er voor zorgen dat je in stijl een kwalitatieve barbecue avond hebt.

Creëer sfeer met de tuin- en balkonaccessoires

Fleur je tuin of balkon op met stijlvolle accessoires. In de avond maak je het gezellig met een windlicht en een kaarsje, zodat je tot diep in de avond kan genieten buiten. Je bloemen en planten kun je in een stijlvolle bloempot zetten. Bij de Bijenkorf vind je allerlei soorten: van plantenbakken en plantenstandaarden tot aan plantenbakhouders en bloempotten. Zo zit er gegarandeerd een passend exemplaar voor jouw tuin of balkon bij.