Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Woonkamer inrichting

Om je woonkamer te voorzien van een complete inrichting, kun je bij de Bijenkorf de mooiste items shoppen. Style je woning af met in-het-oog-springende meubels, stijlvolle woonaccessoires en verlichting, en zorg voor een schoon interieur met de items uit de collectie huishoudelijke apparatuur.

Warm en knus binnen

Ontdek tips voor een knusse woonkamer en laat je inspireren door items die thuis een podium verdienen

Woonkamer inrichting bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf shop je een complete woon inrichting. Een woonkamer is niet compleet zonder meubels, waaronder een bank met een bijpassende salontafel en een sfeervol vloerkleed. Voor iedere stijl is er wel een bijpassend meubel te vinden, of je nu houdt van modern en industrieel, of retro en klassiek.

Maak je woonkamer compleet met woonaccessoires

Een sfeervolle woonkamer valt of staat met de juiste woonaccessoires. Met deze accessoires geef je namelijk een persoonlijke touch aan je interieur. Voorzie je bank van stijlvolle sierkussens met een bijpassend plaid. Niets is gezelliger dan hieronder wegkruipen tijdens de koude wintermaanden. Heb je een romantische avond gepland? Met kaarsen en kandelaars of de juiste verlichting oogt je woonkamer een stuk gezelliger. Vul je lege muur op met een abstracte poster of een industriële fotolijst en kom tot rust met geurkaarsen en geurstokjes uit de huisparfum.

Huishoudelijk apparatuur voor een opgeruimd huishouden

Voor een opgeruimd huishouden is huishoudelijk apparatuur en overige items een must. Met een stofzuiger van Dyson heb je binnen no-time je huis schoongemaakt. En om je woning te voorzien van een goede ventilatie, kun je in de categorie klimaatbeheersing terecht voor luchtreinigers, ventilatoren en verwarmers. Ontdek het aanbod met toonaangevende merken als Dyson, IXXI en Sonos.