Snurk Wonen

SNURK maakt eigenzinnig beddengoed, sierkussens en home wear voor jong en oud. De fotoprints, kenmerkend voor het internationaal groeiende label, zijn altijd origineel en ‘homemade' door de Nederlandse ontwerpers. Zacht katoen van duurzame kwaliteit en de collecties worden mens en planeet vriendelijk geproduceerd in Portugal.

40 artikelen
  • Kinderkamer
  • Slapen
Filter & sorteer
  • 40 artikelen
40 van 40 gezien

SNURK maakt eigenzinnig beddengoed, sierkussens en home wear voor jong en oud. De fotoprints, kenmerkend voor het internationaal groeiende label, zijn altijd origineel en ‘homemade' door de Nederlandse ontwerpers. Zacht katoen van duurzame kwaliteit en de collecties worden mens en planeet vriendelijk geproduceerd in Portugal.

SNURK beddengoed en homewear bij de Bijenkorf

Ieder product van SNURK wordt gekenmerkt door een eigenzinnige fotoprint. Peggy en Erik ontwerpen deze fotoprints helemaal zelf, en hier gaat een lang en creatief proces aan vooraf. De SNURK dekbedden zijn gemaakt van perkaline of perkaal katoen en voelen fluweelzacht aan. Niet alleen word je slaapkamer dus gepimpt, SNURK draagt ook bij aan het ultieme slaapcomfort.

Het ontstaan van SNURK

Het Nederlandse merk SNURK is in 2007 opgericht door Peggy van Neer en Erik van der Loo. Het is allemaal begonnen met een idee van Peggy over een kartonnen dozen dekbedovertrek. Samen met haar partner wilde ze dit idee uitvoeren door dit zelf te gaan ontwerpen.
Peggy en haar partner Erik bedachten het Le Clochard en het Le Troittoir dekbedovertrek. Deze dekbedovertrekken en hoeslakens oogden als een kartonnen doos en een stoep. Om in het thema te blijven, ging de opbrengst van deze twee dekbedden naar Stichting Zwerfjongeren. Binnen no-time waren deze items uitverkocht.
Peggy en Erik besloten de sprong te wagen en begonnen met het ontwerpen van meerdere Snurk dekbedovertrekken. En met succes. Inmiddels bestaat het assortiment uit dekbedovertreksets, homewear en sierkussens met verschillende fotoprints. Wereldwijd zijn mensen bekend met het merk SNURK en blogt menig blogger over dit Amsterdamse label.

SNURK beddengoed

Snurk beddengoed wordt ontworpen in Nederland en vervaardigd in Portugal. Het bedtextiel wordt gemaakt van 100% perkaal of perkaline katoen, dit hangt af van de print.
Maar het zijn de fotoprints die het beddengoed van Snurk bijzonder maken. Slapen als een ballerina of voetballer met het Ballerina dekbedovertrekset en Soccer dekbedovertrekset. Duiken in een zwembad met het Pool Blue dekbedovertrek. Of altijd al een huisdier in je bed gewild? Bij SNURK vind je dekbedovertrekken met eigenzinnige en originele fotoprints. Alle prints worden zelf gefotografeerd en ontworpen door Peggy en Erik.
Het beddengoed is zowel geschikt voor volwassenen als kinderen. Daarnaast is het beddengoed verkrijgbaar in verschillende formaten.
Ben je een echte fan van SNURK? Bekijk dan ook eens de loungewear en pyjama’s van Snurk. Ook deze worden gekenmerkt door een hoogwaardige kwaliteit en leuke fotoprints.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl