Vandyck Wonen

Vandyck inspireert met haar originele en creatieve vertaling van catwalk naar slaapkamer en badkamer. High fashion designs en tijdloze, pure producten zijn kenmerkend voor Vandyck. Dit alles gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, natuurlijke materialen.

55 artikelen
  • Slapen
  • Woonaccessoires
Filter & sorteer
  • 55 artikelen
48 van 55 gezien

Vandyck inspireert met haar originele en creatieve vertaling van catwalk naar slaapkamer en badkamer. High fashion designs en tijdloze, pure producten zijn kenmerkend voor Vandyck. Dit alles gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, natuurlijke materialen.

Vandyck wonen bij de Bijenkorf

Wie op zoek is naar bedmode van hoogwaardige kwaliteit, is bij Vandyck aan het juiste adres. De Bijenkorf biedt een ruime keuze aan bedmode van dit gerenommeerde merk. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een prachtig opgemaakt bed, maar ook kun je terecht voor de “essentials” zoals dekbedden en Vandyck hoofdkussens.

Onze selectie Vandyck bedmode

Vandyck heeft alles in huis om het bed om te toveren tot de heerlijkste plek van het huis. Te beginnen met het dekbed. In de collectie Vandyck dekbedden vind je onder andere 4-seizoenen dekbedden, solo dekbedden en duo dekbedden. Voor iedere voorkeur is er een geschikt dekbed te vinden, natuurlijk wel met de meest hoogwaardige vullingen zoals Boheems ganzendons. Met een dekbedovertrek van Vandyck zet jij de puntjes op de i. Alle dekbedovertrekken hebben een lichte en dromerige uitstraling die een element van rust brengen in de slaapkamer. Bijna alsof je in een luxe hotel slaapt! Maak het geheel compleet met één van de Vandyck bedspreien.

Over Vandyck

Vandyck brengt ieder seizoen een brede keus aan bedmode, badgoed, dekbedden en kussens. De ontwerpen van de producten worden bepaald door de stijl van de catwalks te vertalen naar originele en creatieve ontwerpen voor de slaapkamer en de badkamer. Naast deze modische ontwerpen staat Vandyck ook bekend om tijdloze en pure producten. Alle artikelen worden gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen, die zorgvuldig geselecteerd worden. Vandyck onderscheidt zich door te blijven innoveren en hoge eisen te stellen aan de kwaliteit, gecombineerd met modische designs die in ieder interieur passen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl