Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch combineren traditionele ambachtskunst met de moderne levensstijl uit de Europese cultuur. Dit resulteert in collecties van mooi serviesgoed; speciaal geselecteerde materialen en fraaie vormen.
  • Home
  • arrow-small__rightWonen

Villeroy & Boch wonen

1.088 artikelen
  • Boeken & schrijfwaren
  • Huishouden
  • Koken & tafelen
  • Woonaccessoires
Filter & sorteer
1.088 artikelen

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een grote naam uit de wereld van het sanitair. Maar terug naar de tijd van het ambacht, is het internationale merk begonnen als pottenbakkerij in het Lotharingse Audun-Le-Tiche in 1748. Hier werkte men met aardewerk en steengoed En dat is nog steeds de "kern" van het bedrijf. De ontwerpen van Villeroy en Boch kenmerken zich door tijdloos design voor in en om het huis. Bij de Bijenkorf vind je het merk in de categorie wonen, want het servies en alle accessoires voor de tafel worden ook wereldwijd geroemd.

Villeroy & Boch staat erom bekend alleen met premium grondstoffen en de laatste productiemethodes te werken. Dat in combinatie met de hoge Duitse kwaliteitsnormen staat garant voor hoogwaardige producten. De verschillende lijnen spelen in op de diversiteit in smaak: zo weet je zeker dat er altijd wel een product te vinden is die aansluit op jouw stijl.

Villeroy & Boch servies

De sierlijke vormgeving van het Villeroy & Boch servies geeft je eettafel geheid een elegante touch. Voor iedere gelegenheid is er bij het merk passend servies te vinden: of je nu een chique diner voor vrienden of familie organiseert of gewoon gezellig met je gezin aan tafel schuift. Naast dat het servies in verschillende ontwerpen komt, is het ook diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je denken aan volledige starterssets en kinderservies, maar ook aan ‘losse’ Villeroy & Boch borden en kopjes.

Villeroy & Boch bestek

Een serviesset is niet compleet zonder bestek. Ben je merk vast? Dan maak je serviesgoed compleet met een bestekset van Villeroy & Boch. Het bestek typeert van Villeroy & Boch door een modern uiterlijk en tijdloze contouren. Het nikkelgehalte maakt dat het Villeroy & Boch bestek bestendig is tegen voedingszuren en door het hoge chroomgehalte ook nog eens roestvrij is. De besteksets zijn er daarbij in meerdere uitvoeringen: variërend van 30-delige tot 68-delige sets.

Tafelcultuur: een gevarieerd assortiment met glaswerk en aardewerk

Villeroy & Boch bezorgt jou een unieke tafelervaring. Een geklede tafel heeft natuurlijk meer nodig dan mooie borden, kommen, schalen, glazen, messen, lepels en vorken. Goed glaswerk is ook onmisbaar voor een feestelijke tafel. Het glaswerk en de karaffen hebben een bijzondere vormgeving. Maar uiteraard vind je nog veel meer handige keukenaccessoires. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment op de afdeling koken & tafelen.