Wood Wood

Wood Wood gaat terug naar zijn roots door streetwear en high-end te combineren; een mix van een rauw New Yorkse-attitude en een relaxt California-gevoel, geïnspireerd door de skate en hip hop scene in de jaren ’90.

Wood Wood

24 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
24 artikelen
24 van 24 gezien

Wood Wood bij de Bijenkorf

Wood Wood brengt de straatcultuur van de jaren ’90 terug. De oprichters van Wood Wood, Karl-Oskar Olsen en Brian SS Jensen, groeiden op in de skate en hiphop scene van de jaren ’90. De stijl van Wood Wood is dan ook geïnspireerd op de mix van designermerken, sportswear en streetwear die het duo in hun jeugd droeg. Wood Wood draait niet enkel om mode. Het merk staat voor een lifestyle waarbinnen urban muziek en kunst een belangrijke rol spelen.

New York meets Calfiornia: de herenmodecollectie van Wood Wood is rauw met een relaxt randje

In de herenmodecollectie Wood Wood vind je zowel sophisticated als expressieve ontwerpen. De T-shirts van Wood Wood zijn ontworpen in pastelkleuren en verrijkt met grafische prints. Ook de overhemdblouses hebben retro motieven die doen denken aan de retro Californische stijl uit de jaren ’90. De broeken en sweaters van Wood Wood hebben relaxte pasvormen en zijn sportief vormgegeven. Uiteraard is elk kledingstuk ontworpen van hoogwaardige materialen met aandacht voor detail.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu