Wanddecoratie

De juiste wanddecoratie is als de kers op de taart van het interieur. Met een bijzondere print of fotolijst geef je een persoonlijke touch aan de ruimte. Bekijk hier onze wanddecoratie van mooie merken als WIJCK. en Ixxi en zet de puntjes op de i!

292 artikelen
  • Behang
  • Bloempotten
  • Ornamenten
  • Planten
  • Spaarpotten
  • Vloerkleden
  • Wanddecoratie
Filter & sorteer
  • 292 artikelen
48 van 292 gezien

De juiste wanddecoratie is als de kers op de taart van het interieur. Met een bijzondere print of fotolijst geef je een persoonlijke touch aan de ruimte. Bekijk hier onze wanddecoratie van mooie merken als WIJCK. en Ixxi en zet de puntjes op de i!

Wanddecoratie bij de Bijenkorf

Net als andere items in jouw interieur, hangt de wanddecoratie waarvoor je kiest erg af van persoonlijke smaak. Zo veel mensen, zo veel smaken: daarom vind je bij de Bijenkorf een breed scala aan prints, wandelementen en nog veel meer wanddecoratie. In onze webshop vind jij ongetwijfeld jouw nieuwste juweeltje voor aan de muur!

Klik je wanddecoratie in elkaar met Ixxi

Voor de wanddecoratie van Ixxi zal je eerst even de handen uit de mouwen moeten steken, maar wees gerust, het is niet moeilijk. Deze bijzondere wanddecoratie kun je heel gemakkelik aan elkaar klikken middels de kruisjes die zijn bijgevoegd. Binnen no time hangt het kunstwerk aan jouw muur, en dankzij de ophangstrip ook nog eens zonder spijkers! In de collectie vind je onder andere prints van de meest prachtige bloemen, prints van bekende kunstwerken zoals “the girl with a pearl earring” maar ook kun je terecht voor een meer abstract ogende print of een print van een mooi dier.

Wanddecoratie van jouw favoriete stad vind je bij WIJCK.

Met de wanddecoratie van WIJCK. toon jij jouw voorliefde voor je favoriete stad. Een print van de stad Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam? Je vindt het allemaal in de collectie. Deze bevat overigens niet alleen prints van grote steden in Nederland, maar ook de world map of zelfs een print van Hotel New York zie je voorbij komen. Of ga je toch voor de print van de 9 straatjes? Alle wanddecoratie in de collectie heeft een witte achtergrond met daarop de print in zwart-wit. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te integreren in het interieur.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl