Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Met een sierkussen kun je jouw interieur eindeloos stijlen. Malagoon biedt hiervoor een uitgebreid aanbod kleurrijke sierkussens in uiteenlopende varianten. Bij de Bijenkorf ontdek je de gehele Malagoon-collectie.

Malagoon sierkussens bij de Bijenkorf

Sierkussens vind je bij Malagoon in allerlei kleurrijke en opvallende varianten, maar ook in subtiele ontwerpen. Bij de Bijenkorf ontdek je een uitgebreide collectie van deze sierkussens: voor iedere interieurstijl. Of je nu een rustiek, modern of klassiek interieur hebt: in het sierkussen-assortiment van Malagoon zit er altijd iets voor jou bij. Ga je voor een gestreepte kussen in een natuurlijke aardetint, of kies je voor een wollen kussen in een opvallende kleur?

Mix en match met sierkussens van Malagoon

Malagoon biedt woonaccessoires waarmee je in een handomdraai een knusse en stijlvolle sfeer in huis creëert. Zo kun je de sierkussens van Malagoon op verschillende manieren stijlen. Daarnaast zijn deze items enorm leuk om met elkaar te mixen en matchen. Kies bijvoorbeeld voor een wollen sierkussen en combineer deze met een kussen van vilt in bijpassende of juist contrasterende kleur: voor een speels resultaat. Voor een geheel nieuwe look van je interieur kun je de sierkussens aanvullen met een mooie wollen of katoenen plaid van Malagoon.